Over
DigitalDriven

Scroll

11+

Jaren ervaring

55+

Websites opgeleverd

650+

Google Ads campagnes

100+

Miljoen ad vertoningen

Kevin Pegel

Digital Marketeer

Ik ben Kevin Pegel, uw go-to expert in digitale marketing met een Master in Communication Sciences. Mijn specialiteit? Een no-nonsense, resultaatgerichte benadering die uw bedrijf laat uitblinken in de digitale arena.

Mijn carrière, doordrenkt met ervaringen uit diverse sectoren, heeft me de unieke vaardigheid gegeven om complexe concepten om te zetten in succesvolle strategieën. Van het opbouwen van uw online aanwezigheid tot het doeltreffend inzetten van digitale campagnes, ik zorg voor oplossingen die tellen.

Bent u klaar om uw digitale marketing naar een hoger niveau te tillen? Laten we samenwerken en uw merk laten groeien!

Contact

Boyan van der Veen

Visual Storyteller

Ik ben Boyan van der Veen, als videograaf houd ik me full-time bezig met het verzorgen van media voor bedrijven. Met een afgeronde studie in Bedrijfskunde gebruik ik de kracht van media op zowel creatief- als zakelijk gebied. Mijn doel is de boodschap van uw bedrijf op een succesvolle manier vorm te geven. Wat dat succes definieert, dat bepalen wij samen.

Heeft u specifieke vragen over hoe video-content uw bedrijf kan voorstuwen? Mijn deur staat open voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Data Driven Digital Marketing

Data Driven Digital Marketing